Starter button and horn button broken!

I took apart the starter button and it is clean in there.  Then I discovered my horn also doesn't work!  They were both starting to wane on me over the past few weeks, they would work about 25% of the time, now neither will work at all.

 

The speedo displays well, the battery hookups are secure and the battery fuse is intact.

 

What am I looking for?

Get out the volt/ohm meter and start testing.  It is the only way I know.

I took apart the starter button and it is clean in there.  Then I discovered my horn also doesn't work!  They were both starting to wane on me over the past few weeks, they would work about 25% of the time, now neither will work at all.

 

The speedo displays well, the battery hookups are secure and the battery fuse is intact.

 

What am I looking for?

 

someone dropped the bike in a creek, or sprayed wd-40 in the buttons ? 

 

(that's how I killed mine)

Can anyone tell me where the starter relay is?  I looked under the seat and in the wiring harness, can't recognize it.

Right rear under the side panel.  Just follow the battery cable to the relay.

I had trouble with the small printed circut board behind the start button breaking. Cause intermittent starting contact. Fixed it with JB weld. Might be the same for the horn button????

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now