Jump to content
Sign in to follow this  

2008 crf250 mid to top end Bog !

Recommended Posts

I have a friends bike I am trying to get running right. I felt it was needed to go thru the carb and clean / reset all the paramiters, etc.

Started the bike up, runs great to 1/2 throttle where it starts missing and then major Bog, when you bring the rpms back down it runs fine again. Initially, the spark plug was black, replaced it and have not checked it.

I am thinking the coil or cdi unit is going bad or possibly the stator, anybody experience anything like this ? Compression is good, main jet is 175, pilot is 42,

any help appreciated.

thanks

Al

P.S. anybody have a decent place to get the hard to find sparkplugs for this bike?

Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a friends bike I am trying to get running right. I felt it was needed to go thru the carb and clean / reset all the paramiters, etc.

Started the bike up, runs great to 1/2 throttle where it starts missing and then major Bog, when you bring the rpms back down it runs fine again. Initially, the spark plug was black, replaced it and have not checked it.

I am thinking the coil or cdi unit is going bad or possibly the stator, anybody experience anything like this ? Compression is good, main jet is 175, pilot is 42,

any help appreciated.

thanks

Al

P.S. anybody have a decent place to get the hard to find sparkplugs for this bike?

Al

Is this happening when you ride it, or are you revving it on the stand? Ebay, cycle gear, motosport etc for purchasing plug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×