Jump to content
Sign in to follow this  

efi rmz450 sputtering/missing mid power/out of corners

Recommended Posts

Ok guys I'm stumped. As the title says, mid power and out of the corners the bike hesitates and sputters for just a second then takes off like normal. Runs perfect on the high end and low end. Bike is stock except for a jardine exhaust system, 20 hours on a full engine rebuild. Any ideas?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remap, remap, remap... remap!!! 

 

Mine did the exact same thing right off the showroom floor. After a remap it is smooth as butter all the way through the RPM range. You can really hear mine missing in the vid below from 0:25-0:30 and 1:55-2:00. Is this what yours is doing?

 

If you need a contact... shoot me a PM. I have an excellent tuner that knows his way around an RMZ. Very, very good price as well. Cheapest mod that will gain you gobs of performance.

Edited by BDubb106

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes exactly what mine is doing! Thanks! Any suggestions on where to send it to? I'm new to the efi world

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll shoot you a PM... don't wanna piss off the soliciting Nazi's even though I have absolutely no affiliation with the guy other than having him do work on my bike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×