Jump to content
Sign in to follow this  

new mrd zpro mid pipe bolt doesnt line up in same hole

Recommended Posts

i pushed the wrong button and ordered the wrong pipe i ordered for an E model i have s model duh

Edited by big mikemo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whenever I had questions dave at mrd didnt hesitate to reply to my emails. What mid hole are you talking about if the passenger peg mmont does line up. Pics?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When did you sene the email?

Dave has always gotten back to me pretty quick.

Are you sure you got the correct pipe for your model? Maybe post of picture of the misfit so we can better diagnose.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure the header pipe is loose when installing the full system. That helps with lining everything up

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry I spoke with them today I pushed the wrong button ordered e model pipe my bad its taken care of thanks

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes he is sending correct pipe

 

As we have come to appreciate ....Dave@Mrd sales and after sales service rates very highly here..... :thumbsup:

Edited by Craig-o
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

As we have come to appreciate ....Dave@Mrd sales and after sales service rates very highly here..... :thumbsup:

For sure,  great guy to buy from,  i originally ordered the PRO COMP then after doing some reading on here wanted the SSW and he changed me order with no issues. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...