Jump to content
Sign in to follow this  

CR80 REBUILD GONE WRONG

Recommended Posts

Just rebulid a cr80 top and bottom end i start it with the choke up and the thing starts screaming i cleaned the carb stil no luck any ideas i was thinking carb needle any help would be great thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just rebulid a cr80 top and bottom end i start it with the choke up and the thing starts screaming i cleaned the carb stil no luck any ideas i was thinking carb needle any help would be great thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just rebulid a cr80 top and bottom end i start it with the choke up and the thing starts screaming i cleaned the carb stil no luck any ideas i was thinking carb needle any help would be great thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just rebulid a cr80 top and bottom end i start it with the choke up and the thing starts screaming i cleaned the carb stil no luck any ideas i was thinking carb needle any help would be great thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was an older plug in it so its black but an air leak in the head ? Ot the exhaust cuz the expansion chamber isnt all the way on either like it is but some exhaust is getting out

Share this post


Link to post
Share on other sites

A leak between the carb and cylinder. Start it up, and spray starter fluid or wd40 around the carb boot, and reed block. You should hear it slow down. If that doesn't do it, check the crank seals. If it's smoking a lot, like spy movie smoke screen, it's probably the clutch side, if not, check the flywheel side. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ill check out the carb and cylinder space and see but i kno the crank seals are good just changed em and it hasnt stayed on long enough to see it smoke i try to shut it off as soon as it starts cuz it sounds like the throttle is pinned

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing is pinched or folded? Sounds like an air leak. Could be a few different things really. How is the throttle cable? Everything torqued to spec?

Edited by KcDavis

Share this post


Link to post
Share on other sites

All tourqed perfectly throttle cabe is brand new nothing seems to be pinched i have a video but i cant post it here can i ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar problem and turns out I put the slide in backwards. the bevelled side should be towards the airbox. yeah, dumb mistake, but stuff happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...