Jump to content

Faq section

Recommended Posts

Am I the only one who the links don't work for in the faq section? Some take me to threads unrelated to the KX and others are broken links. I assume things got scrambled back when the site changed. Are there active mods in this section?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has been almost 10 years since something in an adult KX / KDX changed. Is the answer not already been given in an older post??

I think his point was when you click on a link in the FAQ to an older post it links you to stuff on other model bikes. The point of the FAQ is to to take people new to these bikes to the older post.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has been almost 10 years since something in an adult KX / KDX changed. Is the answer not already been given in an older post??

Considering I've only owned one for a couple months,they are new questions to me,and a FAQ section is designed to answer the QUESTIONS that are FREQUENTLY ASKED,is it not? Be nice if it fixed or removed. You seem to know everything about these bikes,maybe you can do it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am I the only one who the links don't work for in the faq section? Some take me to threads unrelated to the KX and others are broken links. I assume things got scrambled back when the site changed. Are there active mods in this section?

 

 

Let me know what broken links and I will fix as time allows. If you've got other requests for info, I'll do what I can to find.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

They are all broken, at least while using the mobile app. The fork service one links me to a thread about contract killers lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Considering I've only owned one for a couple months,they are new questions to me,and a FAQ section is designed to answer the QUESTIONS that are FREQUENTLY ASKED,is it not? Be nice if it fixed or removed. You seem to know everything about these bikes,maybe you can do it?

What would you like to know? I'm not a KXPert but know a little bit about them. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am I the only one who the links don't work for in the faq section? Some take me to threads unrelated to the KX and others are broken links. I assume things got scrambled back when the site changed. Are there active mods in this section?

 

Let me know what broken links and I will fix as time allows. If you've got other requests for info, I'll do what I can to find.

 

They are all broken, at least while using the mobile app. The fork service one links me to a thread about contract killers lol

I just checked all of the links from my computer and they all work.   :excuseme:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just checked a couple different sections, none of the links work on the mobile app in any sticky I tried. They do work from my desktop

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok thanks guys. I'll see what the B's can do.

Am I the only one who the links don't work for in the faq section? Some take me to threads unrelated to the KX and others are broken links. I assume things got scrambled back when the site changed. Are there active mods in this section?

 

Happens to me too

 

They are all broken, at least while using the mobile app. The fork service one links me to a thread about contract killers lol

What brand phones are you guys using? The apps are brand specific, knowing this will help. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What would you like to know? I'm not a KXPert but know a little bit about them.

I don't really have anything specific at the moment,but I always enjoy going through the FAQ sections. Usually find the answers to questions I didn't know I had.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also on Apple devices. iPhone 6s and iPad Mini

 

It has been reported to Administration.  It seems to be an issue just with the Apple app.  Try viewing the site as a web page instead of using the app once.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has been reported to Administration. It seems to be an issue just with the Apple app. Try viewing the site as a web page instead of using the app once.

Yup,the links work as they should when viewed on Safari(web browser).

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:


×