Jump to content
Sign in to follow this  

Anyone else getting these "database errors" when they access this site?

Recommended Posts

Man this is getting bad...

I haven't been able to get on this site for a few days because of this. I click the link and I get this blank screen apologizing for a slight database error and sayingan email has been sent to a nonexistent technical staff address.

Is everyone getting this or is it just me?

I think its everyone because there are only a handfull of new threads from today...

If it isn't everyone, what can I do to make the site work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, I'm getting them but it looks like there's been progress. Some posts that completely disappeared are re-appearing now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, At 4:30 this morning ,untill 7 ,the last time I checked till a few min.s ago.

:o:):):p:D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everyone is.

I recommend, if you make any replies or posts to copy and paste them in a word document in case the database goes down again.

At 4:00 AM last night or this morning I made an award winning technical reply only to find it gone today. :) And now I can't remember what I was talking about.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Everyone is.

I recommend, if you make any replies or posts to copy and paste them in a word document in case the database goes down again.

At 4:00 AM last night or this morning I made an award winning technical reply only to find it gone today. :) And now I can't remember what I was talking about.

lol.... i know what your saying... A page of convincing evidence to my father to get a 250F is gone... LoL... But yeah, everyone is getting the errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×