Jump to content
Sign in to follow this  

help me plz!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

i just put A procircuit pipe on my rmz250 and i have jetted it all right and when ever i punch it and give it gas it dosen't go it bogs and dies.

and i had the stock one on for a while and it back fires like crazy!

it starts fine but i dunno what to do i have been changing around the pilot screw🤣:busted::busted::busted:🤣🤣:banghead::busted: :smash

pc: :busted::banghead:

it starts fine and it revs fine but its around the bottom when it dies..

i can puch the trottle and it will stall

help me PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
i just put A procircuit pipe on my rmz250 and i have jetted it all right

Did you jet it to pro curcuits specs?? We did this and ended up going back to the stock jetting and this eliminated the problem. Also what type of air filter are you running??

Share this post


Link to post
Share on other sites

stock filter puhhhllease!! you have to treat your bike with high quality filters and oils.. yea sounds like you have not jetted it accordingly...yamaha all the way :banghead:

Share this post


Link to post
Share on other sites

So you just figured out whats wrong after changing your (honda's) valves. :banghead:🤣🤣:banghead:🤣

jk lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...