Jump to content
Sign in to follow this  

No Fire!

Recommended Posts

We bought our 11 year old son a Flywing 100 cc dirt bike with a 4-stroke engine. It is a Chinese made bike. We didn't want to spend a lot money for his first bike, so we opted to go this route. When the bike runs, it runs great. The problem is getting it to run! The bike was running fine. We shut it off and the next day tried to start it again and it would it not start (had no fire). We took it in to a shop and they played around with it (disassembled and reassembled it, as apparently it wasn't put together correctly by the place with purchased it from). We took it home and it ran like a champ for awhile. The bike died and it has not started again (has no fire). We took it back to the shop and they are at a loss also. We have tried replacing the CDI unit, but still no fire. The guys at the shop say that the coil appears to be fine. Any suggestions??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does it have a kill switch or on/off switch? Some connections may be loose. You may want to post in the pitbike forum, they may know more about this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

to not buy a replica..they are cheap nasty sh%$ :applause: . If there is no fire then It would not be the jetting, this is the wrong forum...try put it in General and you might get a lot more help there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It does have an on/off switch. We had thought of a bad connection there too, but the guys at the shop where the bike is at said that they unhooked the kill switch and it still doesn't fire.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×