Jump to content
Sign in to follow this  

Why do the pictures no longer appear in threads?

Recommended Posts

I've started and posted to threads that include pictures. On one thread in particular, I've posted a couple dozen pics and they always appeared for myself as well as others. Last week I went to post some more and the pics didn't appear and in their place were rectangular icons about postage stamp size that showed where the picture used to be. Does anyone know why this is happening? Tonight I tried to post a couple more pics and the icons appeared immediately. While looking at other threads some of the pics appear while others have the icon. Why? Anyone know?

Any help would be appreciated.

Doug

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using Photobucket. I'll try it again.

?action=view&current=SpringCreek-April05014.jpg

Didn't work.... I used the "insert image" tool and cut/pasted the photobucket URL into it. It worked dozens of times before.

my1999XR250.jpg

Hmmmmm.... Now it works?????.....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm using Photobucket. I'll try it again.

?action=view&current=SpringCreek-April05014.jpg

Didn't work.... I used the "insert image" tool and cut/pasted the photobucket URL into it. It worked dozens of times before.

my1999XR250.jpg

Hmmmmm.... Now it works?????.....

Very nice XR400 my friend.........:thumbsup:

I have one too........

p 038 (Medium).jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×