Jump to content
Sign in to follow this  

Problems viewing Forum?

Recommended Posts

Hi, I keep getting page not found or only part of the page loading up, just wondered if anybody else was having problems? I didn't know if it was something to do with maybe maintenance of the forum or similar.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, I keep getting page not found or only part of the page loading up, just wondered if anybody else was having problems? I didn't know if it was something to do with maybe maintenance of the forum or similar.

Thanks

I usually don't have those problems, but I just did and couldn't get to the forum for the past 30-45 minutes or so.

Share this post


Link to post
Share on other sites
One of the servers had an identity crisis and thought it was running on Windows Vista for a few minutes.

We smacked it around a bit, and everything is back to normal now.

Damn!! Here I thought it was my computer.I started smacking it around...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
One of the servers had an identity crisis and thought it was running on Windows Vista for a few minutes.

We smacked it around a bit, and everything is back to normal now.

Oh, problems associated with Vista? Sounds typical!

Share this post


Link to post
Share on other sites

We smacked it around a bit, and everything is back to normal now.

Love the terminology, I'll remember that if I ever get a PC problem again!👍

Thanks for your efforts to keeping the forum up and running, it is very much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...