Jump to content
Sign in to follow this  

New Trail Tech stator/regulator -- problems

Recommended Posts

I just installed a new trail tech stator and regulator on my '07 525 EXC. The headlight (an H4) has now burned out twice and the bike won't charge. Battery is close to new, and the even the stock stator did better. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Call Trail Tech they are great people with great customer service.

Indeed they took care of it. The instructions they sent were just vague enough for my dumb ass to cross two wires. Trail Tech got me going again in just a few minutes. You've GOT TO LOVE a vendor without an automated phone system and that can solve a problem without ever putting you on hold. The guy who answered the phone was able to solve the problem personally. :banana:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Indeed they took care of it. The instructions they sent were just vague enough for my dumb ass to cross two wires. Trail Tech got me going again in just a few minutes. You've GOT TO LOVE a vendor without an automated phone system and that can solve a problem without ever putting you on hold. The guy who answered the phone was able to solve the problem personally. :banana:

that's trailtech:thumbsup::banana::thumbsup::lol::thumbsup::banana:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×