Jump to content
Sign in to follow this  

09 MIL Flashing...Need Help

Recommended Posts

The MIL light on my bike started flashing today but it seems to be running just fine. I don't have my manual with me and i'm not even sure if the MIL codes are even covered in the standard operating manual. Anyways, the code sequence is 9 consecutive flashes. Anybody know what it's trying to tell me?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

IAT sensor is unplugged! Its the air temperature sensor in the airbox. All of the MIL information, codes, and diagrams are pages 7-9 in your manual.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sweet, thanks for looking that up for me. must've not pushed it in all the way when i removed the subframe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have 9 flashes on my kill switch also on my 2010. I cleaned the IAT sensor and ensured the connection was good, still flashing. Any other suggestions??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: thanks to the great info I have found on this site, I pulled the wires out of the connecter, put a piece of paper in between the male ends to keep the wires from touching and attached them directly the female wires without the connector, fired it up and no more flashing light.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...