Jump to content
Sign in to follow this  

Cr250 rc valve failure

Recommended Posts

hi there everyone i was just woundering if anyone has had there servo motors in there rc valve go to hell. i beleve mine has in my 02 CR250. i hooked the motor to a 12 volt battery and nothing happened until i turned the little motor shaft by hand then it went but studdered and once stopped needed a turn by hand to run again.. this would indicate my servo motor is roasted wouldnt it? the motor should go as soon as both wires touch the battery i would think. does anyone know anything about this. has it happened to anyone. THANKS!

Share this post


Link to post
Share on other sites

didnt you already figure this out like weeks ago? i thought you had this fixed already.

Share this post


Link to post
Share on other sites
didnt you already figure this out like weeks ago? i thought you had this fixed already.

yea im waiting on the part. i was just curious because i was worried of plugging it in and nothing happenening. im scared it may be the cdi breaking down or somthing. i posted this hopeing for assurance since the part was 200 dollars. it should be here any time now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
yea im waiting on the part. i was just curious because i was worried of plugging it in and nothing happenening. im scared it may be the cdi breaking down or somthing. i posted this hopeing for assurance since the part was 200 dollars. it should be here any time now.

anyways i got the part today snaped it on and it works great my bike pulls like a beast again. thanks everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

glad you got it working. you gotta trust yourself. if it doesn't look right it probably isn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×