Jump to content
Sign in to follow this  

Suzuki 2003 Z400 Roach, Pic and Video, cam chain and

Recommended Posts

Just bought a 2003 Z400, $1200! it was really rough.

Last owner had Great stuff spray insulation to try to fix radiator leak. wasn't working obviously. Why he didn't just JB Weld IDK.

No taillight, sheared off bolts all over, footpegs, radiator, plastic brackets, cam chain sounded bad so i put in a TT MCCT. Included some video of it running after. Tell me if you think its just cam chain or if I might be looking at a bearing or clutch issue.

I'll post a picture of old radiator soon, I replaced with used one off ebay already.

Videos (sorry not great camera man)

http://s1117.photobucket.com/albums/k590/mattmitchell22/Z400%20Project/?action=view&current=101_0160.mp4"]http://s1117.photobucket.com/albums/k590/mattmitchell22/Z400%20Project/?action=view&current=101_0160.mp4

http://s1117.photobucket.com/albums/k590/mattmitchell22/Z400%20Project/?action=view&current=101_0162.mp4

Day I bought it

photo2.png

untitled.jpg

Have Rocky Mountain Nerfs to Fix this

101_0161.jpg

Bolts I easy out and replaced

101_0154.jpg

101_0155.jpg

Bent Wheel (to be replaced)

101_0156.jpg

Thumper Talk MTTC

101_0159.jpg

Walk around pictures

101_0157.jpg

101_0153.jpg

101_0151.jpg

Brake light I fabricated, still needs wired, only 2 wires, no power wire that I could find.

101_0152.jpg

First Trip

101_0141.jpg

Edited by mattmitchell22

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×