Jump to content
Sign in to follow this  

LED turn signal help needed

Recommended Posts

My bike: 05 Yamaha XT225 (Dual Sport)

Current setup: LED signals front and rear, led flasher relay from custom led (0.05a minimum requirement), rear led tail light with integrated turn signals (I spliced a wire from the rear turn signal wire into two wires so one goes to the turn signals and one goes to the turn signals in the taillight)

Okay well with the led relay and stock signals up front everything works great, the front signals act as running lights and flash when they should. The rear signals are single circuit so they only light up when flashing (no running light function)

With all four led's hooked up (front are dual circuit so act as running lights and should flash brighter when turn signal is on) I have a weird problem. Both front and rear 3 led bulbs light up on each signal when no turn signal is selected. When I select the turn signal the 3 bulbs on each signal on that side light up brighter but do not flash and none of the other led bulbs light up at all.

With the factory front signals the rear are off completely and when flasher is selected all the bulbs light up and flash as they should.

I am completely dumbfounded as to what to do. Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

Spencer

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will get my girlfriends camera and get a video of it tomorrow and post it up (will be working late tonight)

thanks,

spencer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with:

Sign in to follow this  

×