Jump to content
Sign in to follow this  

really need some help here

Recommended Posts

cant get new bike to run right. popping on decel without riding it. this is whats been done--

jb weld block off

opened up top only of air box

needle in 5th position

165 main

55 leak jet

48 pilot

no air leaks found

took off carb and cleaned it good.

full system leo vince exhaust with quiet core in. system designed to run with no jetting changes.

have fuel screw out 2 1/4 turns, popping less than it was at 1 turn out

i have a 50 pilot jet but told that it is too big.

not sure where to go from here.

thanks for any info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like an air leak to me, check all the boot connections on the intake, also Hot start. Then check for an exhaust leak, start at the crush washer on the header.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sounds like an air leak to me, check all the boot connections on the intake, also Hot start. Then check for an exhaust leak, start at the crush washer on the header.

i sprayed brake cleaner all around the carb and boots when running and idle never changed. it ran the same with the stock exhaust as well. hot start is clean and on tight with no kinks

Share this post


Link to post
Share on other sites
i sprayed brake cleaner all around the carb and boots when running and idle never changed. it ran the same with the stock exhaust as well. hot start is clean and on tight with no kinks

If you did not remove the hot start plunger and inspect it, you don't know if it's leaking. It get's stuck part way in the plunger cavity, and leans the mixture.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×