Jump to content
Sign in to follow this  

Something is missing..

Recommended Posts

Hi there,

I saw, that the marked part is missing on my '04 WR250F:

headmg.jpg

Uploaded with ImageShack.us

The place looks clean - it can´t be missing that long..

What did the part do?

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

'02 and earlier bikes had a compressionrelease there. '03 and later bikes this was eliminated and replaced with a rubber plug. TT store has a replacement aluminum one with an o-ring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It might be in there you just have to look deep up in there. If it wasn't there you'd be leaking oil profusely. If you have trouble locating an aftermarket plug I know Lukesracing.com has them also on eBay a lot of guys sell them as well. If you still can't find one then pm me, I've got one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It might be in there you just have to look deep up in there. If it wasn't there you'd be leaking oil profusely. If you have trouble locating an aftermarket plug I know Lukesracing.com has them also on eBay a lot of guys sell them as well. If you still can't find one then pm me, I've got one.

I will take a deeper look. Oil isn´t getting lost.

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×