aligshow

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aligshow

  • Rank
    TT Newbie

Profile Information

  • Location
    California
  1. Its running. Thank you for all the help.
  2. So I replaced the all the valve seats with pro circuit copper seat . All new titanium valves values and high rev spring . Basic the whole head is brand new. Every part on the top end is new. I did a compression test and only got 30 psi . I did get the bike to start a few times, but it was a lot of work . Any ideas on why I'm not getting more compression. It hold the 30 psi in the cylinder for a long time Valve clearance is good .
  3. What are the symptoms of leaking valves or bad seat . Would cause the bike not to start, because there is not enough compression?
  4. I replace all five vavles and had the seats cut . head is like brand new. ran a compression test and i have no compression at all. any ideas? could it be the new piston ? maybe a ring folded over ?
  5. sorry! i did double check the timing and it was spot on. the "I" and TDC line up.and the cam are all in the right spots!
  6. thank you for the reply installed all new jets in the carb. -all stock jetting replaced the cdi, stator, coil, and spark plug.- all stock parts and it still will not start!! any idea before i take it the dealership and it over charged!!!
  7. I have a 2004 yz450f and i cann't get it to kick start at all. installed a new je piston about a month ago start four different time in garage and ran great. 1) compression. je piston 13.5 to 1 only a month old the valve clearance is good .20 to .25 for intake and .10 for exhaust timing is prefect the "I" is lined up below and the marks on the cams line up with top of the heads the other marks are around 12 o'clock. 2)Spark new coil and spark plug. did a spark gap test .misfired around .30 did an ohms test and every thing is with spec cdi test good and sparks at the right time. 3) Gas i only vp fuel carb is clean have good vac from the engine any ideas? please help
  8. I have a 2004 yz450f and i cann't get it to kick start at all. installed a new je piston about a month ago start four different time in garage and ran great. 1) compression. je piston 13.5 to 1 only a month old the valve clearance is good .20 to .25 for intake and .10 for exhaust timing is prefect the "I" is lined up below and the marks on the cams line up with top of the heads the other marks are around 12 o'clock. 2)Spark new coil and spark plug. did a spark gap test .misfired around .30 did an ohms test and every thing is with spec cdi test good and sparks at the right time. 3) Gas i only vp fuel carb is clean have good vac from the engine any ideas? please help