Jump to content

Silverscottsk10

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About Silverscottsk10

  • Rank
    TT Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Silverscottsk10

    Indiana Riders, where're you at ???

    Northern Johnson county [emoji112]
  2. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    I'll have to look into it this weekend, I'm trying to get my garage cleaned up and there's stuff everywhere
  3. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    I guess it will have to wait until winter, I've got too much other stuff going on lol
  4. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    It doesn't feel like it's lost it though, I've lost them before and they just lost all compression, This bike is getting old fast lol I've never had to mess with one so much
  5. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    I sold my kx450 before I went to college, that was stupid of me, since then I've bought a house and a new truck, a new dirt bike isn't as important but damn I'm tired of messing with it lol
  6. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    And the issues continue with the rm...I've never had so much trouble out of a bike Went riding in Ohio for the weekend, bike did great for first couple of hours, then about the 3rd hour it seemed to not have any powerband, it would sputter at anything more than half throttle, it was getting fuel and it wasn't running hot, but we were riding through a lot of water and it was about 100° outside, low throttle I had no issues, and was running fine. I'm at the point of completely rebuilding everything or getting rid of it lol I don't have any problems rebuilding it but I have a wedding to pay for in October so it's hard to decide wether to let it sit for that long or try to get something different
  7. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    Was about 30 seconds, I've always ran them out, never had that happen lol
  8. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    Messing with the carb some more, idles fine and seems to run good while riding the little bit around the yard, found out the bike likes to rattle things loose, like radiator hose clamps, kick start bolt, and a few exhaust valve cover bolts, and also as I turned off the fuel to run the bike out of gas it run away and kill switch wouldn't shut it down, any ideas?
  9. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    At this point they are the same lol, I'll dab a bit of sealant around the stud then
  10. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    It runs up to the frame into almost like a small tube deal
  11. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    Hopefully I can get it figured out enough to run until winter, I'll rebuild it then I was looking today and found oil on left side of cylinder, figured a hose clamp was loose, but it's actually this plastic piece, it just lifts off the stud, anything I can do to prevent that? Also would anyone happen to have a service manual?
  12. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    I've done them before, at this point I'm tired of putting money into it
  13. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    Blue smoke
  14. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    Reeds we're good last time I had carb off
  15. Silverscottsk10

    01 rm250 new member

    Well bike is back to not running right, idles alright, revs fine, but soon as you put it in gear it has no mid range, like it's being flooded out Once in full throttle it comes out of it and is fine until shifting to the next gear, could it be carb? Power valve adjustment? It's stumping me with it doing it under load only
×