Jump to content

UK Thumper

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About UK Thumper

  • Rank
    TT Newbie

Profile Information

  • Location
    United Kingdom
  1. UK Thumper

    426 '02 - No spark when hot

    That and the wiring loom are / next last on the list, just wondering if I had missed anything much easier and cheaper !!
  2. Please help, I have recently purchased a 02 YZ426, my first race bike for over 15 years, first race was a blast. Since then the bike does 1-2 laps of practice and then just will not start again. The plug has zero, nitch, nill spark. I have tried all the obvious things, new stator plate, rotor, spark plugs, HT lead and coil and still the same outcome 1-2 laps, stop = No spark. Please any, help really will be apprecaited
  3. UK Thumper

    YZ 426 - Stator Plate

    The first one that was replaced was just worn, the coils just broke down, so can understand that, the othere when fitted work fantasticlly and upon inspection look fine, just no resistance when tested via multimeter, very very strange.
  4. UK Thumper

    YZ 426 - Stator Plate

    I have a real problem with my YZ 426 (2002), I have been through a number of stator plates. Fit a new one, fire it up first time, easy as. Do a couple of laps, back to the van, leave it 1/2 hour, kit on ready to race. NO GO !! - The multimeter test reveals no joy from wires that come out of the stator plate. Please any help whatsoever is really welcomed.
  5. I have a real problem with my YZ426 (2002), Its using stator plates like they are going out of fashion!, is there anything else that I can chnage / upgrade to stop this. Its getting very expensive
×