Jump to content

Geoff_88888

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About Geoff_88888

  • Rank
    TT Newbie

Profile Information

  • Location
    Australia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Geoff_88888

    1989 XR100 Setting Point Gap

    Thanks for the information. I'll check it out this weekend, during daylight, so I can see what I'm doing. I'm hoping that the points have closed abit and this is causing the poor acceleration and the miss fire problem. Last weekend, it certainly looked like the points were'nt opening at all. Strange, the bike was going great one minute, then all of a sudden the problem developed. Thanks again Geoff
  2. Geoff_88888

    1989 XR100 Setting Point Gap

    Thanks for the information. Does the flywheel need to be aligned to any particular mark (ie T or F), to set the point gap ??? I will certainly keep an eye out for a CDI unit from the XR100. Would you know whether any other CDI unit fits the XR100R 1989 model ??? Many Thanks again Geoff
  3. Geoff_88888

    1989 XR100 Setting Point Gap

    Can anybody Help, My sons 1989 XR100 has developed an engine miss, which I suspect is either Points or possibly the Stator (I'm guessing). I also have a 1980 XR80 and swapped its Coil and condensor and no difference. Still runs like a dog. Tried another Spark Plug and another Spark Plug Cap , again no difference, still missing. The engine miss is rather eratic. Pulled down the carbie and cleaned it, athough it was pretty clean to start with. No problems there either, engine still missing. I've now pulled off the the Flywheel and cannot figure out how to set the point gap, as the points do not appear to operate off the main crank, so how do you set the points gap to the recommended .012-.015 thou gap ???? I must be loosing it !!!! Thanks Geoff
×