Jump to content

Coonassme2

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Coonassme2

  • Rank
    TT Newbie

Profile Information

  • Location
    Texas
  1. Coonassme2

    YZ Fork on 07 WR 450

    I have a quick question, I am thinking of tarding out my yzf 426, would changing to the wr forks do any good for street riding and possibly some motard track days?
  2. Coonassme2

    Cornering Tips

    any good links on setting sag and rebound?
  3. Coonassme2

    Coolant trouble

    Thanks everyone for the help. I think I cracked a rib a week ago (crashed at Three Palms) so I won't be able to fully test the bike until the damn thing stops hurtin. I know "I'm a WUSS"
  4. Coonassme2

    Coolant trouble

    I never thought about that. I'll see what I can find out. THANKS
  5. Coonassme2

    Coolant trouble

    Thats what I get for buying used! Cant ride this weekend so I will look into it a little further. noticed you have the 06 SE I want one bad, I did luck out with mine. The guy I bought it from was sponsored by John dear so the bike is Yellow and Green. At first I thought I could handle it, then it started getting to me and then I found the Hurricane graphix kit from One Industries and now I am all for the yellow again. (stickers only=$59) I will post up some pix later once I get them installed and have the frame powder coated back to original color. (GREEN has to go)
  6. Coonassme2

    Coolant trouble

    The reason I get it on my boots is the way my overflow tube is routed. I am not sure where it is supposed to be but it comes out in front of my motor near the right front motor mount. ( Just under the header pipe) Thanks for all the input, i am still new to the MX world so I have a lot of catching up to do. Good thing there is a place like TT to go to!
  7. Coonassme2

    Coolant trouble

    Is there an easy way to check if the head gasket is leaking?
  8. Coonassme2

    Coolant trouble

    Can anyone help me figure out why I loose so much coolant every time I ride? I have a 2000 426 and I am 99.9% certain there isn't a leak in the system. I do have coolant all around the end of my overflow tube and on my right boot. I have suspected my radiator cap but I am not sure how to check if it is working properly. I noticed 1.1 stamped on the cap. I also notice if I am idling for 10 or 15 seconds coolant starts coming out of the overflow tube like it is overheating but is it just seeping out around my cap? Usually around this point the bike will shut off by itself. I am currently using a 50/50 pre-mix of a walmart brand coolant. I now see after reading a previous thread that this isn't the best idea. I am not convinced that this is the problem though. I would appreciate any feedback good or bad.
×