Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'four-stroke'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dirt Bikes
    • General Dirt Bike Forums
    • Make / Model Specific
    • Dirt Bike Technical Forums
    • Special Interest Forums
    • Dirt Bike Regional Discussion
  • General
    • General Forums
  • ATV / UTV
    • General ATV / UTV Forums
    • Make/Model Specific
    • ATV / UTV Regional Discussion
  • Inside TT
    • Advertise
    • Community Sponsors
    • Site Usage & Functions
    • Bug Reports & Suggestions
  • ThumperTalk Clubs FAQ & Help's FAQ/Help & Discussion
  • Chadwick, Missouri: Information & Riding's Topics
  • So Cal Flattrack's Club Forum
  • Thumperjunkies - Ottawa & Eastern Ontario Riders's Discussion
  • Jersey MX and offroad's Places you ride
  • Jersey MX and offroad's Discussion
  • The official Aussie 2 Stroke club's Favourite riding places
  • Folsom Trail Riders's Topics
  • NV Desert Exploration's Discussion

Categories

  • Universal Parts & Accessories
  • Parts & Acc. - Japanese Bikes
    • Honda Parts & Accessories
    • Kawasaki Parts & Accessories
    • Suzuki Parts & Accessories
    • Yamaha Parts & Accessories
  • Parts & Acc. - Euro Bikes
    • Beta Parts & Accessories
    • Husqvarna Parts & Accessories
    • KTM Parts & Accessories
    • Other Euro Parts & Accessories
  • Motorcycles
    • Off-Road Motorcycles
    • Dual Sport Motorcycles
    • Street Motorcycles
  • Powersports Gear & Apparel

Products Categories

Vehicles Categories

Garages

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Calendars

  • ThumperTalk Clubs FAQ & Help's Club Calendar
  • Chadwick, Missouri: Information & Riding's Events
  • So Cal Flattrack's Club Calendar
  • So Cal Flattrack's Events
  • Thumperjunkies - Ottawa & Eastern Ontario Riders's Club Calendar
  • Thumperjunkies - Ottawa & Eastern Ontario Riders's Events
  • Folsom Trail Riders's Ride & Event calendar
  • NV Desert Exploration's Stuff that happens on a particular date

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests

Found 2 results

  1. As I was inspecting my new-to-me bike that I just purchased, I noticed there is a grove on the back side of my front brake rotor that goes completely around it, and you can feel it with your finger nail. I have noticed some poor performance, but I figured it was because of the new pads that the previous owner installed just before I bought it hadn't seated yet. However, I've ridden a couple times and it doesn't seem to get much better, if any better at all. Is that enough to explain why when I pull in the brake as hard as I can, it only slows me down a little, instead of going into a stoppie and over the bars (as I wish it would)? Should I look into buying a brand new rotor? I have no pictures of it, I'll try to post some when I can.
  2. Hey guys, I was hoping some of you could help me out. Recently my bike (2010 KTM 250 XC) started overheating a lot. As soon as it got up to temperature it would start peeing coolant out of the overflow tube. I changed out the stock 1.8 radiator cap for a CV4 2.0 radiator cap. Still continued to pee it out. I went through and checked the head and cylinder to see if they were warped. They are not and I also changed the base gaskets and head gaskets. Still continued to pee out. I bought and swapped out new over-sized radiators, new silicone hoses, and a new billet aluminum water pump impeller. Flushed the system and filled it with Engine Ice antifreeze at about 1/4" above the fins. It still continues to pee out. I've heard different things about how the reeds could be causing it and also my jetting could. My jetting is set up perfectly for my weather and where I ride, and my reeds looked fine on inspection. The only thing I have not checked is my clutch pack. It has some chatter and when the bike is cold it shifts pretty hardly into first gear on the first initial take off. In fact it shifts so hard it lurches forward and wants to die and I have to give it a little throttle or it will. (Also, if the bike is in gear on the trail and I pull in the clutch and try to hit the e-start the clutch doesn't engage until I give it a little throttle). I run what the manual recommends for oil (Motorex 15w-50) and at the right amount. I also changed it about 2 hours ago. Since that is the only part of this bike I haven't really looked at I was just wondering since all of that other stuff didn't seem to work, could my clutch be causing the overheating issue?
×