Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'running'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dirt Bikes
    • General Dirt Bike Forums
    • Make / Model Specific
    • Dirt Bike Technical Forums
    • Special Interest Forums
    • Dirt Bike Regional Discussion
  • General
    • General Forums
  • ATV / UTV
    • General ATV / UTV Forums
    • Make/Model Specific
    • ATV / UTV Regional Discussion
  • Inside TT
    • Advertise
    • Community Sponsors
    • Site Usage & Functions
    • Bug Reports & Suggestions
  • ThumperTalk Clubs FAQ & Help's FAQ/Help & Discussion
  • Chadwick, Missouri: Information & Riding's Topics
  • So Cal Flattrack's Club Forum
  • Thumperjunkies - Ottawa & Eastern Ontario Riders's Discussion
  • Jersey MX and offroad's Places you ride
  • Jersey MX and offroad's Discussion
  • The official Aussie 2 Stroke club's Favourite riding places
  • Folsom Trail Riders's Topics
  • NV Desert Exploration's Discussion

Categories

  • Powersports Gear & Apparel
  • Universal Parts & Accessories
  • Parts & Acc. - Japanese Bikes
    • Honda Parts & Accessories
    • Kawasaki Parts & Accessories
    • Suzuki Parts & Accessories
    • Yamaha Parts & Accessories
  • Parts & Acc. - Euro Bikes
    • Beta Parts & Accessories
    • Husqvarna Parts & Accessories
    • KTM Parts & Accessories
    • Other Euro Parts & Accessories
  • Motorcycles
    • Off-Road Motorcycles
    • Dual Sport Motorcycles
    • Street Motorcycles

Products Categories

Vehicles Categories

Garages

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Calendars

  • ThumperTalk Clubs FAQ & Help's Club Calendar
  • Chadwick, Missouri: Information & Riding's Events
  • So Cal Flattrack's Club Calendar
  • So Cal Flattrack's Events
  • Thumperjunkies - Ottawa & Eastern Ontario Riders's Club Calendar
  • Thumperjunkies - Ottawa & Eastern Ontario Riders's Events
  • Folsom Trail Riders's Ride & Event calendar
  • NV Desert Exploration's Stuff that happens on a particular date

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests

Found 4 results

  1. I just did a top end on an rm 125, the bike would stay running before I did the swap, now I can't get the bike to idle properly. It starts first kick and will idle for a minute but won't stay running without some throttle, also struggles whenever you click into gear. I'm running 32:1, adjusting the idle and air screws didn't help much, my float was good and I cleaned all my jets. Not sure what to try, any advice is appreciated. Thanks.
  2. My DRZ has been very slowly becoming harder and harder to shift into neutral. Sometimes it just won't. I shift all the way down to first, and try to half upshift into neutral, and it's like i'm pulling my foot up on a solid object. I just cannot get it to upshift no matter what. When i'm rolling it seems to shift easy, but stopped is a NO GO. I just did a fresh oil change today. (Somebody said an oil change fixed his no-go neutral bike). Can somebody please help me out here? Give me some ideas maybe from 'Probable the issue' to 'could possibly be'. And i'll go down the list and try to get this solved. Thanks in advance peeps.
  3. Though I'd ask the question on here since I couldn't find what I was looking for online, just bought a 2011 KX250F bike is in really good shape and the valves were just done, got paper work, bikes runs great at idle and at every speed but if you just cruising at a low speed it's runs pretty rough. Also pops and backfires some times after letting of the gas after WOT. Not sure how these EFI bikes are suppose to run since this is my first. Any help would be appreciated thanks!
  4. Jeremy Putnam

    Gas Switch

    Hey All, This could just be me being a dumbass but I'm 100% sure that the gas switch is on PRI when it is running and it runs great, idols fine. But then I switch it to "on" and will be riding for a little and it the engine stops running and acts like it does when something runs out of gas. Any thoughts? Could the vacuum that sucks the gas be broken? Is it bad to run on PRI? Thanks
×